Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

22 October 2008

Få øynene dine til å stråle i høstmørket.
Den gylne fargen fra sommeren er et fjernt minne, og du føler deg grå og gusten. Typisk høst. Sett derfor fokus på øynene og få dem til å stråle i høstmørket.
Slik får du vakre øyne:
1. Invester i en god pensel for å legge på øyenskygge. Dette er den eneste måten du kan få til ulike uttrykk som ser profesjonelle ut.
2. Forbered øyelokket med en primer. Dette danner et jevnt underlag som vll bidra til at øyenskyggen sitter godt på og en mer intens farge.
3. Ikke bruk bare én farge. Bruk minst to eller tre komplementære farger. Start med en lys farge over hele øyet helt opp til øyebrynene og mørkere farger på selve øyelokket. Bruk tid på å blende fargene så du får jevne og naturlige overganger. Unngå for mye øyenskygge.
4. Ingen øyensminke er komplett uten maskara. Vær sikker på at du påfører maskaraen på riktig måte. Ikke pump maskarabørsten opp og ned, men vri børsten rundt og trekk den ut. Påfør maskaraen i sikksakk-mønster fra roten av vippene og ut til tuppene. For best effekt, påfør to lag. Kjøp en ny maskara minst hver 6. måned, da den begynner å miste sin effekt og blir tørr og klumpete.
5. Til slutt - ikke glem øyebrynene. De rammer inn ansiktet og er prikken over i'en. Bruk en farge på øyeblyanten som er nærmest mulig fargen på brynene, som normalt er en nyanse lysere enn håret. Børst øyebrynene med en børste i samme retning som de vokser, bruk deretter blyanten til å fylle inn. Bruk korte strøk, unngå å tegne en lang linje. Til slutt kan du bruke en øyebrynsgel for å holde brynene på plass. Børst i samme retning som hårene vokser.

8 comments:

Anonymous said...

du tar jo alt innformasjonen fra andre sider, f. eks msn style som du har kopiert dette innlegget fra!
litt dårlig..

Hilde Knudsen said...

He he, spille det noen rolle da? Hun gir jo bare tips til andre som leser bloggen hennes og kanskje ikke visste om den siden du snakker om.

Jeg lurte på en ting til Monica :) Jeg var blond før, men ble brunette. Trives veldig godt som brunette.. Men jeg vil ha en litt lysere brun farge (beachblond) kanskje? Blir det en lang prosess?

Anonymous said...

Hei Monica.
Super blog, er innom den hver dag :) Du skrev at hun som legger neglene dine heter Camilla, og et tlf nr. Jobber hun på en salong eller er det bare en som driver privat? Lurer litt på om jeg skal ringe henne skjønner du..

Anonymous said...

du må gi oss noe bra musikk, som vi kan laste ned, rems opp:P:)

Anonymous said...

Glo Shadowen som heter sand pebbles er nydelig nå på høsten! Får virkelig øyene til å sparkle :)

Monica said...

Hei Hilde... vil anbefale deg å ta lyse striper i det brune håret ditt...
Camilla jobber i salong, bare ring det nummeret som står du..
Musikk kommer seinere !!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ja det spiller noen rolle at hun henter tekst fra andre sider, uten å oppgi kilde og uten å ha tillatelse. Dette kalles plagiat og er faktisk ulovlig!

Anonymous said...

Spar meg! har du ikke andre ting å bruke tiden på, anonym?