Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

30 November 2008

God helg alle sammen!!


Husk åpning i morgen kl 16.....Hotel Norge !!!

28 November 2008

Sexy skinnkjole til julebord?

Skinnkjole h&m 1600kr Inwear 900 krMango 800 kr


Min søster har termin i dag!!!!

Heidi og Frode venter barn i dag, en liten gutt som skal hete Henrik .Jeg gleder meg til og bli tante ,stakkers hun venter og venter, 9 månder er lenge !!! Jeg tenkte jeg skulle kjøpe ugg's til babyen, de er såå kul.




Lindsay er gal men kul!!!!


Lindsay & Sam.!!!
Dere har sikkert lest at hun er biseksuell,og ja det er sant,hennes nye kjæreste heter Sam Ronson.Og nå begynner forholde dems å bli seriøs.Nå planlegge de å ta en ferie til Sam's familie og sier"As long as everyone's together, it doesn't matter where they go,"

27 November 2008

Grønn pus!!

Det blir masse blogging når jeg er ferdig med SALONGEN!Åpning 1 desember husk at vi skal ha Moteshow får barn 14 desember Lilla Gorillla.Friends,polar o pyret og companys, ble litt forrandringer i planen,Engelen kunne ikke være med så da ble det Lilla Gorilla.

26 November 2008

Lutefisk!!!!


Tusen takk for hjelpen Trude,Wenche,Reidun og Lene kjempe innsats på banketten i går.Traff mange spenndende mennesker i går, lutefisk ble severt det var kjempe godt.Karen Park sang hun er jo bare helt nydelig, Amy Winhouse hadde show VITTIG det må du se!!!!!

If I WHERE A BOY!!!!!!!!


HAR DERE HØRT DEN NYE SANGEN??????DØDS BRA, HUN ER SÅ LEKKER!!!!
Beyonce Knowles startet sin karriere som 7-åring da hun gikk på audition for en rolle i en sanggruppe for barn. Gruppen bestod av henne, Latavia Roberson, som var Beyonces kusine, Kelly Rowland og LeToya Luckett. Musikalsk er Beyonce inspirert av blant annet the Supremes og Jackson 5. Sanggruppen startet i det små, og holdt små lokale konserter, men fikk etterhvert et gjennombrudd da de opptrådde på amerikanske Star Search. Deres unge energi og lydbilde var midt i blinken for Hip Hop/R&B-musikken på 90-tallet. Etterhvert skulle gruppen bli kjent som Destiny's Child, og fikk stadig større spillejobber og oppvarmingsjobber. De slapp sitt selvtitulerte debutalbum i 1998, og Beyonce var nå hjørnesten og frontfigur i gruppen. Beyonce skrev de fleste av tekstene, og stod for det meste av lydbildet og melodiene i Destiny's Child. Ingen var i tvil om at det var hun som var frontfiguren

24 November 2008

Trening og mat!!!


Det er jo masse jeg er ikke er fornøyd med når det gjelder kroppen min,jeg jogger tre ganger uken på fjellet,to til tre ganger på treningstudio viktig med vekter.
Uke dagene er jeg veldig flink med å spise sunt, salater ,protein shaker ,smootie, frukt og masse grønnsaker . 3 liter med vann hver dag, ingenbrus .Prøv å holde deg unna gjær produkter.Har du lyst på noe søtt (MØRKSJOKOLADE).
Helgene spiser jeg hva vil !


Vi nærmer oss!!!!


Jeg digger at det er så mange som liker bloggen min.Love you all :-D. Det er mye styr med den nye salongen, men det går altid bra til slutt. åpningtider på den nye salongen blir hverdag kl.10-19 lørdag kl 10-17 OG VI SKAL HA SØNDAGSÅPENT kl 10-14.
1 Desember kl 16 rød løper, champis og smashing salong.seeeeee you







22 November 2008

God helg alle sammen!!!!


God helg alle sammen!
Alle kundene spør om jeg har blitt ny på håret i dag, kanskje litt stort i dag? Hihi!
Nå har snøen lagt seg ute, så nå er det in med store tykke gensre og alt av strikketøy.
Det er herlig med snø, jeg elsker vinteren! jeg kunne tenkt meg pinnekjøtt, julebrus og Gossip girl (stakkars typen min!) vi får se hva kvelden byr på;)
Jeg ser at videoen vår er blitt veldig populær så det kommer nye videoer om sminke, løsvipper og håroppsetning.




Hudpeie!!






Det er kjempe viktig og ta vare på huden, rense morgen og kveld, maske en gang i uken, peeling 1-2 ganger i uken. Jeg personlig går til hudpleie en gang i mnd.BARRIER repair:Oljefri fuktighetskrem som absorberes lett av huden og hindrer tap av fuktighet. Demper irritasjon og tørrhet.må ha fuktighetskrem over.
Dermalogica Intensive Eye Repair
Motvirker uttørring i øyeområdet og bedrer hudens tekstur. Reparerer...
Dermalogica Active Moist
Oljefri fuktighetskrem som absorberes lett av huden og hindrer tap av...
Dermalogica Essential Cleansing Solution
Rensemelk for tørr hud. Fjerner skånsomt make- up og renser huden
Dermalogica Multi Vitamin Power Concentrate
Reduserer tegn på for tidlig aldring med en dose rene vitaminer på...




A multivitamin firming eye & lip treatment
Contains firming complex to reduce fine lines around eye & mouth area
Together with vitamins A, C, E & organic silicones to protect against damage
Noticeably helps improve skin’s smoothness while strengthening elasticity
Leaves skin looking marvelously younger & smoother
DETTE ER DEN BESTE ØYEKREMEN!!!!!!

Dette er ikke kult!!!


Hadde du gått sånn til ett julebord???




Designersko!!


Du skal nok ha gode kontakter dersom du klarer å kapre disse lekkerbiskene før skofantomet Victoria Beckham.Men selv om vi ikke har like mye penger som henne, deler vi de samme drømmene.
Får vi nok av sko? Aldri!I likhet med 2008 er også gladiatorsandalen tilbake i 2009. Den er å finne i ulike former, farger og fasonger, og det bør være noe for en hver smak der ute.Designeren Anna Sui satser på gullforgylte gladiatorsandaler, mens Marc Jacobs kjører en mer ballerinaaktig versjon.
Skulpturelle skoChristian Diors kolleksjon blomstrer nesten over med kreativitet.

Alexander Mcqueen han har designet en slags skohyllest til tærne. Her er skotuppen er formet som tær. hi vittig, jeg synes de var døds kule!!!!

Partyfin med hårbånd!!!


Det er viktig å glitre litt ekstra i vintermøket.
November kan oppleves som en tung og mørk måned for mange. Da er det viktig å benytte seg av anledningen . En enkel måte å få til dette er å gjøre som it-jentene; lys opp tilværelsen med glamorøse hårbånd. Hårbåndet finnes i mange ulike størrelser og fasonger, så det er mye å velge mellom. En enkel hårbøyle kan også gjøre susen.Til hverdags kan du satse på den enkle varianten. Tynne hårbånd i gull og sølv kan forandre et antrekk fra å være «not» til «hot.» Dersom du skal på fest, bør du satse på et litt større hårbånd med mye glitter.Når du går for glitter og gull bør du tone ned resten av tilbehøret. Ikke la de store øredobbene dine konkurrere med hårbåndet ditt, for vakre detaljer fortjener å skinne alene.

20 November 2008

Gossip girl!!


JAAAAAAA!!!! burde sett gossip girl for lengesiden, har hørt at det er en kjempe kul serie,skal kjøpe sesong 1, ligge meg under dynen med kakao håper jeg blir inspirert med nye trender.

Shoeshe!!!

Shoeshe de har SALG, kjøpte meg boots, likte dere de???? !!Vestkanten har nattåpent i morgen de skal ha knallgode tilbud!!!

19 November 2008

Commes des garcons!!



Commes des Garçons
Intellektuell moteRai Kawakubo (66) er designeren bak merket Commes des Garçons, som direkte oversatt betyr: som guttene. Hun grunnla merket allerede i 1969 og har spesialisert seg på anti-mote og plagg som er inspirert av dekonstruksjon. Stoffene er ofte drapert rundt kroppen med sømmer som er klart synliggjort. Klærne kan ofte ha uvanlige arkitektoniske former, men følger likevel kroppens linjer. Likte dere klærene????Jeg synes de var litt kjedelige!

Det er så koselig med jul!!!


Ja no er det snart jul, ha ønskelisten klar !!Nissen rigte fra Nordpolen og sa jeg hadde vært veldig snill. Det står monica på vesken, det kan bli den hohohoho...........




18 November 2008

OUTFIT!!!







Party med Helene!!!!








Nå er vi tilbake i fra oslo, det var utrolig bra på kjendis festen til Helene.Det var deilig å komme seg litt vekk.Mange som trodde at jeg var model i fra Sverige vittig, men jeg har aldri vært glamour model,kommer aldri til å bli det, er jo nesten 40 år hihi.
Måtte jo shoppe litt når jeg først var der, me love ZARA !!!!
Det var koselig å traffe Nathalie igjen,lenge siden.
Når er det en ny uke og det er mye å gjøre med den nye salongen,moteshow og alt!!!

15 November 2008

Oslo BABY Oslo!!!





God helg alle sammen !!! I går var vi på Hotel Norge,de hadde stor middag med Bergens Næringsråd, og det var kjekt, vi leverte ut masse goddie bags. Idag reiser vi til oslo på bursdagen til Helene Rask og et Wella kurs. Gleder oss!!
Håper dere har en fin helg, See you all!!