Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

31 December 2008

Godt nytt år!!!






Godt nyttår alle sammen!
2009 blir ett spennende år med salgsblogg, moteshow, brudeshow nå 18 januar , og gavekort blir delt ut på brudeshowet verdi 2000kr! I kveld blir det ingen fest på meg, men å sitte hjemme med hunden min, se på rakketene , ta i mot nyttårbukker, og ikke minst spise godteri og pinnekjøtt! Håper alle får en nydelig kveld og ett herlig nyttår:D

Ed Hardy

Don't we just LOVE Ed Hardy?!
Outfit: Skoene er kjøpt på Elise Jacobsen på Bystasjonen , og tightsen på e-bay.

Her ser du Ed hardy skoene mine...Elsker dem! Ed Hardy var opprinnelig en av de råeste tattovørene, og i 2002 lanserte han en kleskolleksjon inspirert av tattoveringer.
Ed Hardy Vintage Tattoo Wear er nå det hotteste klesmerket i Hollywood.

30 December 2008

I love it!!






Nå nærmer det seg ett nytt år med nye muligheter! Kanskje noen nyttårsforesetter må til i år også? Er jo alltid artig å se hvor mangen man klarer å holde eller ikke, år etter år!
Uansett; Salgsbloggen kommer som sagt i midten av januar , og der vil det bli brukte klær, nye klær, tilbehør,SKO og vesker som blir lagt ut for salg. Nærmere informasjon om selve varene kommer senere :)

Forresten...
Hva synest dere om Bryggen som er malt i salongen? Mamma er så flink!!!

29 December 2008

Salgsbloggen!





Jeg har fått en del spørsmål om når salgsbloggen vil komme, og den vil komme i midten av januar! Det nærmer seg med stormskritt, så det er bare å hoolde ut ;)

2 Juledag!!





Nå er julen nesten over, allerede! Andre juledag er julens tradisjonelle vennedag for meg. Det vil si en rèal fest med deilig mat og champagne!
Jeg valgte å kle meg etter anledningen med svarte negler,og høye sko fra Zara.
Svarte negler setter ett litt "rocka" preg på antrekket, og kan brukes til de fleste anledninger så lenge det passer inn med resten:)
Nå er det nyttårsaften som står for tur , og jeg gleder meg til å feire det nye året inn!

27 December 2008

Har du party kjolen til Nyttår??





Det er mye man må tenke på og bestemme seg for når sesongens festkjole skal plukkes ut. Skal man være sexy eller elegant? Rocka eller sofistikert? Skal kjolen ha blonder, tyll, frynser, rysjer eller paljetter?

Lanvin og Acne jeans!!

Lanvin og Acne Jeans inngikk et samarbeid i høst, noe som resulterte i den helt nye jeanslinjen som kom i butikk 16. desember. Samarbeidet var tydeligvis suksessfullt, for til sommeren lanseres det en ny eksklusiv linje fra Lanvin og Acne, White Collection, som består av - ganske riktig, hvite plagg det liker Monica!!!


Hot med leggings!


Håper alle dere har hatt en fin jul.Jeg fikk armbånd av kjæresten min, blir alltid glad for BLING BLING!!!Det er så koselig med julebesøk, men alt for mye mat. Får dere trent i julen??? jeg får ikke, krise!!!

Lørdag!!


24 December 2008

Victoria Beckham!!

Den fantastiske Mrs. Beckham er en av de super kjendisen kjent for hennnes sexye høye heler. Som Mrs. Beckham sier de får deg til å se ut som en super modell og sexy ut.Victoria pleier å løpe rundt i slike sko og shoppe,det klarer ikke jeg ..see nett siden hennes









God Jul!!!



Jeg tar meg fri to dager back in business på lørdag, håper alle har en strålende jul !!!!

22 December 2008

hotteste Baben alive



Australske Miranda Kerr er en av de nyeste modellene i Victoria Secrets, foreløpig ikke den mest kjente av dem men hun er desidert den vakkreste!
Hun har flere ganger toppet listene som verdens mest sexy'e kvinne allerede i en alder av 25, og likevel prøver hun å fremstå som en rolig og jordnær jente...
Hun er rå!!

"Selv om supermodellen entrer catwalken på skyhøye hæler, har hun beina godt plantet på jorda. Og la deg ikke lure av hennes søte og uskyldige ytre. Denne jenta er tøffere enn de fleste!"






Jessica Simpson


I stede for å dra ut på byen å feste hele natten i Hollywood, velger Jessica Simpson en helt annen vei enn de andre kjendisene : Hun blir heller hjemme på kjøkkenet for bake enn å dra ut på byen! Ett bra eksempel for mangen av de andre i Hollywood.
Mangen spekulerer rundt vektøkingen hennes i det siste, men er hun ikke mye finere med litt ekstra på kroppen? Jessica bærer sine ekstra kilo fantastisk, og bekrefter det faktum at kvinner med former er nydelig!

Mandag!!!


I dag er det Casual monday! da kan vi gå med akkurat det vi vil.
Det er deilig å få vist hvem vi er ved å utrykke oss gjennom vår egen individuelle stil.

Nå er det også bare to dager igjen til julaften!! Gleder meg!










20 December 2008

God helg!!



Lady GaGa



Hørt Lady GaGa - Poker face?? Digger denne sangen!

Julebord med jentene!!

Outfit : Kjole fra H&M, Bukse BikBok, sko, Shoeshe











19 December 2008

Røff vs classy









Det er helt utrolig hvor stor forskjell litt krøller og spray tan kan gjøre i forhold til stritt hår og naturlig farge! litt spray tan og krøllet hår er du ny! Man må jo variere litt fra dag til dag ved å bytte stil, det er ikke store forandringene som trengs å gjøres for at det skal oppfattes som mer!

I kveld skal jeg ut med klubben (ja faktisk), da er det tapas! Gleder meg!