Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

01 January 2009

Skeive partyplaner
Bergens homofile kan danse fritt til Grand Prix-låter og rockeslagere på det nye skeive utestedet Rio.
Bergen har fått et nytt utested som er rettet mot byens skeive borgere
– Det braker løs på onsdag 14. januar. Da skal vi ha Bergen Gay Galla på det nye stedet, sier konseptansvarlig Kristian Stakset-Gundersen.
Rio, som utestedet kalles, vil befinne seg i Christian Michelsens gate.
– Vi har overtatt lokalene til Z Club. Nå skal vi renovere og gjøre stedet mer eksotisk, sier Stakset-Gundersen.
SAMBA: Rio skal nemlig få et brasiliansk preg, med alt det medfører.
– Vi skal ha karneval, samba og latino-musikk, sier Stakset-Gundersen. Han kan i tillegg fortelle at de skal spille alt fra Grand-prix-slagere via rockemusikk til nettopp latinske toner.
– Det er en myte at alle homofile liker Grand Prix-musikk, men det kommer vel til å spilles litt av det også, sier Stakset-Gundersen.
STED FOR SEG SELV: Til tross for de grandiose planene er det flere som spør seg om homofile virkelig trenger egne utesteder. På spørsmål om hvorfor ikke homofile kan gå på utesteder der også heterofile befinner seg, svarer Stakset-Gundersen følgende.
– Vi homofile har et behov for et egne utesteder. På slike steder kan vi flørte med hvem vi vil uten at folk ser rart på oss. Rio vil fungere som et fristed i hverdagen, sier han.
Det nye stedet vil bli drevet av Frode Hølleland og Ronny Pedersen som blant annet driver Scotsman. Kristian Stakset-Gundersen vil fungere som det homofile mellomleddet.
– Jeg skal utforme stedet til å bli et perfekt utested for byens homofile, sier han.
Jeg personlig synes det var på TIDE !! Det er helt fantastisk og begynne kvelden på at sånt utested..

3 comments:

Anonymous said...

Kan jeg spørre et litt personelig spørsmål?

Er du lesbe? Lurer bare siden du synes det er så bra at det kommer homse/lesbe utested i bergen

Anonymous said...

Det er jo super bra at det kommer et nytt og fancy utested for bergens homofile borgere!! :) Man trenger vel ikke være homofil for å synest at det er bra?

Monica said...

hei nei jeg er ikke lesbe,elsker noe nytt!!