Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

30 January 2009

Sexy og romantisk.

Lindex' nye vårkolleksjon viser en blanding av romantikk og eleganse.
Lindex satser denne våren på en forførisk blanding av romantikk og eleganse, med sin nye vårkolleksjon In Between. Dette er en kolleksjon utvalgt undertøy som skal fremheve kroppens beste sider, og kvinnens individuelle stil.
Lindex har fokusert på funksjonalitet og passform, sammen med detaljer som blonder, volanger og rosetter. Fargeskalaen går fra hvitt og sort, til myke pasteller.







Nydelig!!!

Det har vært så deilig vær i Bergen i dag, i morgen skal meg og Meena style Ivana fra top model. Tema fotoshoot med designer Sonia Wu , gleder oss!!!




29 January 2009

sminkevideo2





Sminkevideoen vår fikk en god del tilbakemeldinger. Det kommer en ny ganske snart. Videoen vil gå ut på det samme, grunnleggende sminking og påsetning av vipper, bare mer detaljert . Jeg er veldig fornøyd med Joachim som lager/redigerer videoene våre, han er kjempe flink!
Jeg la merke til en kommentar som lå her på bloggen, angående privatlivet mitt..
Det som ikke blir brettet ut offentlig ønsker jeg, logiskt ,nok å ha for meg selv. Jeg vet at kommentaren ble publisert av en jeg kjenner , i og med jeg ikke har vært offentlig med noe slikt. Det er virkelig synd at folk har en slik trang til å slenge slike nedtalende kommentarer åpentlyst, men ikke tør å stå frem hvem man er?
Ha en fin dag!

27 January 2009

Sexy øyne på et blunk

1.Concealer2.Foundation3.Pudder.4 rouge/sol pudder 5. base(øyeskygge)på hele øyet

6.Hollywood vipper .Vent ca.20 sek før du setter de på!

7. Svart liner rundt øynene(flytende eller blyant)

8.Ta litt maskara på vippene, da holder de hele kvelden;-)

Fantastiske kurer til håret ditt.

Disse produktene kan jeg sterkt anbefale, spesielt `Laminates masque` fra Sebastian siden du har et asiatisk hår, men også `potion 9`som en leave-in kur.
Når det gjelder make up, bruker jeg i.d. og trucco fra sebastian, maskara Dior,Trucco sol pudder og Makeup store lipgloss :)... .. E-post adressen min er: post@vogue-as.no

26 January 2009

Unn deg litt luksus


'
Invester i gode produkter og få vekk tørr og gusten vinterhud.
Den britiske hudpleieserien REN satser nå stort i Norge. Før kunne man bare kjøpe produktene i Oslo, men nå er REN i salg hos Cubus over hele landet.
Dusjsåpen Moroccan Rose Otto Bodywash har blitt kåret av det amerikanske magasinet, InStyle, til den beste dusjsåpen hele seks år på rad.


REN Moroccan Rose Otto Body Wash,koster kr 235 hos Cubus.
Moroccan Rose Otto Body Wash inneholder, den eksklusive marokkanske Rose Otto-oljen. Oljen virker pleiende og beroligende på huden. Ren bruker kun naturlige eteriske oljer og naturlig fremstilt parfyme. Det er duften i Moroccan Rose Otto-serien som gjør at såpen og oljen virker beroligende mot stress.

Blir så sinnsykt irritert!!!

Jeg var ute og skulle handle kjøleskap til jobben i går , og var innom blandt annet Elkjøp og Elprice. Jeg var sjokkert over hvor dårlig service det var der! I 2007 ble Elkjøp rangert lavt på BI's kundebarometer og uttalte seg deretter at dette var uakserptabelt, og skulle forbedre seg. Det ser da virkelig ikke ut til at dette har skjedd, aldri om jeg skal handle der igjen!!Er det mulig (?!) sier jeg bare...

24 January 2009

God Helg!!!


Endelig en motetrend som passer i kalde Norge!
Strikkegenseren kan kombineres til et hverdagslig, avslappet antrekk, og holde deg varm og god. Men den kan også bæres med en lekker kjole!
Strikke-genserene skal gjerne være oversized, og (vis du klarer) hjemme laget..
God helg!
Vinteren byr på ekstra utfordringer for håret. Pleier du håret godt, forblir det vitalt vinteren igjennom.
Kulden ute og elektrisk varme inne tærer på både hud og hår. Derfor er det ekstra viktig å ta vare på kroppen i vinterhalvåret.
Mange sliter med elektrisk hår, og slitte tupper. Bruk av lue og skjerf sliter ytterligere på håret. Under hvert besøk hos Vogue frisør påminner vi at det er viktig å kure håret ofte.
Husk å bruk MASSE fuktighets kremer!

23 January 2009

KJENDIS!!




Grete Roede var på besøk idag og ordnet seg, kjendisene kommer litt etter litt! hihi..Dette liker jeg;)
Beklager angående salgsbloggen, men det kommer til å bli lagt ut klær litt etter litt, og for dem som vil kjøpe er det bare til å sende meg en mail. (Post@vogue-as.no) Det kommer litt mer i februar, akkurat nå har jeg for mye å gjøre.
Nå er jeg akkurat ferdig på jobb, så nå skal jeg hjem å lage deilig middag med min kjære!
Kos dere.

HOT HOT HOT!!!

Mote I vår skal øredobbene dine være av en viss størrelse. Variantene er mange og forskjellige, men fellesnevneren er den samme.Jeg digger store øredobber,favoritt første bilde!Døds kule!















22 January 2009

Kjempe tilbud!!!

Det er en glede å fortelle dere at vi hos Vogue har nå tilbud på fest make up!
Vis du klipper håret og tar en kjemisk behandling , (farge, striper, etc) får du 50% på å bli sminket av vår egen make up artist! Det er jo bare utrolig deilig å kunne komme stylet og sminket til fest, eller andre spesielle anledninger uten at du trenger å tenke på at du skal sette av tid til det selv! Unn deg selv en behandling i kulden, du vil ikke angre;)

20 January 2009

Spray-tan!









Det er viktig å få tilstrekkelig med lys på huden, men man bør ikke overdrive! Soling er svært skadelig , fører til fortere rynker og ødelagt hud. Noe jeg ikke vil utsette meg selv for! Dette er hovedgrunnen til hvorfor jeg liker spray tan. Spray tan er helt ufarlig og man oppnår samme brunings resultat( litt gult)hihi, på kortere tid som om man hadde vært i solarium. Huden tar ikke skade av det og holder seg sunn og frisk!
Vi får jo de nødvendige solstrålene kroppen trenger, på naturlig vis.

Og som en liten påminnelse må jeg si at nå nærmer alle de store dagene seg! Husk at 22 februar er det STORT brudeshow her på hotellet, og den 26 februar vi opp ved flesland ,å style og sminke alle modellene til den kjente designeren Sonia Wu! :D
Og til sist (og viktigst!!) er det 30 års dagen min 7 mars! Da er det party

Ungkarskvinnen!!



Følger dere med på ungkarskvinnen DeAnna?? det er så utrolig gøy!
Jeg er så spent på utfallet etter mandagens besøk hos familiene. Virker jo som om det skjer litt action! Det er jo allerede spilt inn for lenge siden så vi kan jo få vite utfallet vis vi vil, men det er jo spennende å se det på tv! Jeg tror personlig ikke at det ikke blir noe varig kjærlighet, men er morro å følge med på intrigene!

19 January 2009

Meg og min kjære!!




Outfit!!


Var på fest i helgen, 30 årsdag. Kjempe koselig!
Gratulerer med dagen Kristine!








17 January 2009

Dette må du ha!!!!

Mine favorittt produkter:Sebastian laminates sheer shampoo og conditioner,Laminates smoothing cream, S factor serious kur,Potion9.

Helg!!




I dag er det party!!!!!Tusen takk for koselige komplimenter.. Prisene på salgsbloggen kommer mandag see you!!1


16 January 2009

:(




Først å fremst vil jeg bare si at det har vært lite blogging i det siste, desverre,men dette har sine gode grunner! Jeg har nemlig flere store prosjekt på gang, og vis alt går i boks skal jeg fortelle dere om det i neste uke. Må være litt hemlighetsfull;) Men jeg skal alikevel prøve å bli flinkere nå. Jeg skal på jobb i morgen, og 30 års dag party! Har dere noen planer for helgen? Eller blir det sofasitting??


Ha en fin helg alle sammen!

Salgsbloggen!!!






Her er de første klesplaggene som er til salgs!
Sko: Steve Madden str 38.
Pelsvest: BikBok str M
Kjole: Gina Triccot str M

15 January 2009




Alle kundene mine i dag spurte hvor jeg hadde kjøpt disse skoene!
Disse Jessica Simpson skoene kjøpte jeg for over ett år siden(shoe she), og de er fremdeles like hot!

Brann gutten




Er det noen jeg er fan av i Brann så er det Erik Huseklepp! Han var her å klippet seg i dag,
han ble helt ;)





Jeg har fått mangen spørsmål om hvordan jeg sminker meg og hva sminke jeg bruker;
Jeg bruker I.d sin mineral sminke til huden, den er helt genial! For meg er det veldig viktig at huden ser naturlig ut og får puste, slik at den holder seg fin og sunn.
Trucco sminken under merket til Sebastian er jeg en stor fan av. Øyenskyggene deres er god og holder seg fin lenge!
Og når jeg bruker løsvipper ,er det H&M sine som jeg bruker mest av. De er lett å sette på, billige og ser fine ut. Vis man er ute etter noe høyere i pris klassen er det Make up store sine som er å anbefale. Det er veldig enkelt å feste på løsvipper og sparer veldig mye tid om morgenen. Hvordan de festes skal jeg demonstrere i løsvippe videoen som kommer til uken:)