Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

22 August 2008

Bryllupslokaler utenom det vanlige....


1

Akvariet i BergenDersom dere fascineres av havet er det få selskapslokaler som passer bedre enn Akvariet i Bergen. Salen "Rotunden" er omgitt av ni store havakvarium, og har plass til 120 gjester. For mindre selskaper kan også restauranten "Nøstet" leies, her kan det dekkes for inntil 90 personer. Leieprisen er 15 000. All mat og drikke inngår i en bryllups-pakke, inkludert bryllupskaken. Menyen setter brudeparet sammen med Akvariets egen kokk.


2.Langhuset - Øyna Parken1 time fra Værnes lufthavn og 1 time og 45 minutter fra Trondheim ligger Langhuset på Øyna. Huset ble reist løpet av våren/sommeren 2006, og er tegnet av arkitekt Gisle Løseth, etter inspirasjon fra vikinghus. Totalt kan man dekke til 120 gjester, som blir plassert ved langbord med benker. Perfekt for et uformelt bryllup! Langhuset står for mat og drikke, og leie av lokalet er inkludert i kuvertprisen, som varierer etter hvilken pakke man velger. Det er også muligheter for å være ute, da lokalet har uteplass.

3.MånefiskenMånefisken er et selskapslokale med røft preg rett ved Akerselva i Oslo. Lokalet var en gang farveriet til Hjula Veveri, men brukes i dag utelukkende som selskapslokale. Avhengig av hvor mange gjester man har invitert kan man velge mellom rommene Månefisken eller Månehallen. Månefisken har plass til 150 til bords, og koster 19 000 kroner å leie fredag og lørdag. Månehallen tar 50 personer til bords, og koster 9000 kroner for leie fredag og lørdag. For begge lokalene inkluderer prisen betjent bar, bord og stoler, alt av glass og kopper, stearinlys, musikkanlegg og utvask. All drikke må kjøpes av Månefisken, og maten bestilles via en av deres cateringpartnere.

3 comments:

Anonymous said...

Er go kult at du blogger, men når du stjeler artikler fra nettmagasiner, kanskje skriv under at du faktisk ikke har kommet opp med dette selv?

Monica said...

Jeg forstår hva du mener, men jeg mener at dette ikke er å stjele. Dessuten burde magasinene være glade for at det de skriver går ut til mest mulig mennesker. Jeg finner bare ting på nettet som jeg vil dele med blogg leserene mine. Dette er en moteblogg og hvorfor skal jeg ta et bilde å skrive noe annet når det som står der er akkurat det samme som det jeg ville skrevet. Og om mennesker ikke liker det de ser, eller er uenige så kan de jo gjøre det samme som de gjør når de ser på tv skifte kanal eller slå av.

Anonymous said...

Tusen takk! Nå skulle jeg vel ønske jeg skulle gifte meg i Oslo, men nr.2 i Trøndelag var også nydelig!