Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

14 January 2009

Jessica simpson hår



Tidligere skrev jeg ett inlegg om at vi kom til å ta inn Jessica Simpson sitt hair extensions.
Nå har vi altså fått dette håret, og vi er litt i tvil om vi vil selge dette videre som ett tilbud i salongen. Grunnen til dette er at håret er falskt, noe vi ikke var klar over. Jeg tester ut håret i dag så får vi se hva resultatet blir. Det geniale med håret er at man kan få både langt hår og kort hår uten noe problem!

13 comments:

Anonymous said...

Jeg trodde det også fantes ekte jessica hår?:)

kathrine said...

det finnes i både ekte og syntetisk. men det ekte koster over 3000 kr. men de fleste som har det, har kjøpt det syntetiske håret. sjekk Ulrikkes blogg, hu har det syntetiske håret. ser veldig fint ut uansett

Anonymous said...

hei

jeg ser at du bruker jessica simpson sko. jeg skal bestille meg noen par men jeg lurer på hvilken str jeg må ha. jeg bruker str 38,,

Anonymous said...

Er ikke du "Uggs-elsker"? Da skal du lese dette innlegget. Virker helt logisk igrunnen - det er jo ingen støtte for foten. Og du som trakker så masse i jobbsammenheng bør vel tenke litt over det. http://www.klikk.no/mote/trender/article398336.ece?ref=www.startsiden.no

Anonymous said...

Hva er prisen på håret?
Har dere helt blondt?
.. og hva vil dere eventuelt selge det som i ett tilbud ?

Tror jeg må ta meg en tur innom dere ;-)

Benedicte said...

Oh nice!:)

Du.. lurte på en ting! Jeg har sånne virvler i håret.. men lurte på om jeg kunne ha pannelugg selv om jeg har det.. eller vil det være helt umulig og holde det på plass?

Anonymous said...

Hei Monica.
Har sort hår og vil ha striper i det. Må det blekes/avfarges for å få frem lysere nyanser?

~ ♥ LISBETH ♥~ said...

Heisan! Har endelig sett salongen din Monica, knallfin og veldig lekker !!!!!
Go girl!
Klem

Monica said...

Tusen takk Lisbeth for fin kommentar! :)

Håret til Jessica S finnes i ekte og syntetisk som Kathrine sier, MEN selv om det ser fint ut er det vanskelig å gjøre noe med. Syntetisk hår kan ikke fønes , strittes eller krølles. Så beklager, vi kommer ikke til å ta inn håres.

Tine: str 8 må du ha da :)

Jo jeg er en Ugg elsker, men jeg bruker de ikke på jobb. Bare til og fra eventuelt.
Ja du kan ha lugg selv om du har virvler i håret, men du må gjerne jobbe mer med håret for å få det til å ligge fint, så det krever endel arbeid.

Lene: Ja du kan ha nyanser i håret selv om du har sort hår, men du får ikke blonde striper. Det krever tolmodighet og arbeid, og etter hvert vil du klare å få det til. Pigmentene i håret må først brytes ned

Unknown said...

det står en del om jessice simpson håret på HOTBLOG.NO også :)

jeg synes dere burde selge det. Tenk så mange kunder det kan bli av de som finner på i farten at de vil noe anderledes på lørdagene! Mange dager man vil gjøre noe litt ekstra.. :)

Monica said...

vi vil bruke ett annet merke, clips er svært praktisk så det ser vi ikke bort ifra i det hele tatt!

Anonymous said...

Heisann! Jeg har alltid lurt på om Jessica Simpson håret var ekte ettersom glansen i det ulrikke har virker så synetisk selvom det ser bra ut ser det glansfult ut samtidig som det føles tørt! Så jeg ville ikke hatt det. Men det jeg syns virker bra med Jessicas hår er at det kun er en remse. Jeg bruker nemlig clips fra saras og er temmelig lei av alle klemmene.

Et spørsmål; Jeg har langt hår så jeg bruker extensions for å gi deg litt mer volum og for å gjøre det tykkere. Er det kanskje en annen løsning som da er bedre for meg enn saras clips? Jeg har brukt sveise extensions før og syns det var ubehagelig og ødeleggende for håret mitt så det vil jeg ikke gjøre igjen..

Monica? Jeg vet det er en stund siden Vogue ble åpnet i Bergen men jeg kan ikke takke dere mer for at det endelig er en litt mer eksklusiv frisør sallong her! Takk takk takk!!

Anonymous said...

Kan jessica simpsons håret vaskes eller renses på noen måte? eller blir det ødelagt da?