Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

31 October 2008

Råe Kate Moss!!!

Da den britiske kleskjeden Topshop la ut Kate Moss` julekolleksjon for salg onsdag denne uken, var det ingenting å si på etterspørselen. De økonomiske nedgangstidene har tydeligvis ikke satt en stopper for Kates evne til å selge til sin enorme tilhengerskare. Køene var lange allerede før Topshops London-butikk åpnet, og klærne ble nærmest revet av stativene på få minutter. Den mest populære kjolen, nemlig panter-kjolen som Kate selv har båret tidligere i år, ble utsolgt på bare et kvarter. Mange øynet også muligheten for å tjene seg en slant ved å selge de allerede utsolgte plaggene til høy pris på nettet.
Dette er den 8. kolleksjonen supermodellen har designet for merket, og stilen går for det meste i glam-rock. Selv om hun har mottatt blandete kritikker for sitt design, er det ingen tvil om at dette er et klokt karrierevalg for supermodellen. Om hun skulle ønske å trekke seg tilbake fra modellyrket, er jo ikke 30 millioner pund i bytte mot en kolleksjon noen dårlig deal. Damen er jo helt rå !! Kjøpte meg en leopard dress fra Kate Moss kolleksjonen da jeg var i London. Håper Topshop kommer til Norge.

No comments: