Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

29 August 2008

Dagens outfit...





Jeg vet at de har meldt 24 grader i helgen, men ville vise dere et antrekk som er fint å møte høsten i .. Legg merke til de røffe hanskene... (det var faktisk kjølig i dag tidlig da)


28 August 2008

Nydelige selskapskjoler....





Om du skal i bryllup og sliter med å velge kjole kan jeg komme med noen tips her...
1: Aaaaaaldri gå i hvit kjole. I bryllup er hvit BRUDEN sin farge.
2: Ikke ta av med oppsats og make-up. Det er bruden som skal skinne denne dagen og ikke prøv å se bedre ut enn henne.
3:Finn deg heller en søt eller vakker kjole enn en vulgær kort minikjole. Minikjolen kan du spare til julebordet.

Moteshow!!!!


Lørdag 13 September klokken 20.00 på CALIBAR 20års ALDERSGRENSE:) Vi gleder oss kjempemye til å vise dere det siste innen hår, klær og coctails..... De som er tidlig ute får seg et glass champagne og prøver på produkter. Så her er det først mann til møllen.

Lang siluett....





På Chanel, Marc Jacobs og Louis Vuitton sine visninger for høstmoten 2008 var den lange siluetten fra 70 tallet presentert i lange smale kjoler og en skjørtelengde som faller godt under knærne eller helst til anklene.. Legg forøvrig merke til de stilige skolettene jeg har til ......

Hotte sko du kan kjøpe !!!



1.Replay2.Dna2.Miss sixty

Kort og kult i Hollywood






27 August 2008





Jeg gjør veldig mange kunder i salongen som vil ha fletter til alt, fest, dåp og bryllup. Men på bruder vil jeg helst unngå å bruke fletteteknikker, og om jeg gjør det er det romantiske små og skjønne fletter.

UGG!!!


Som alle vet bruker jeg ugg i alle farsonger de går til alt !!! De høye jeg har på meg her kjøpte jeg i Australia for 7 år siden. De er koselige og varme..

Lyst på ny kåpe!!!



Avrundet kåpeKarakteristisk for den tønneformede silhuetten er udefinerte skuldre, volum rundt midjen og en kroppsnær avslutning nederst. Kåpen finnes i en rekke ulike materialer som ull, skinn og pels, og med lengder fra midt på låret til ankelen. Mange av kåpene har store kraver og runde ermer som fremhever linjene i plagget, men vær obs på hva du bruker den sammen med. Kåpen kommer best til sin rett kombinert med noe kroppsnært - perfekt følge er en kort kjole med tette strømper eller en smal bukse.

26 August 2008




Sensuelle, dramatiske og sotete øyne, bleke lepper og løst, litt bustete hår var fremtredende på Guccis boho-glamkolleksjon.
Dette kjennetegner trenden: Sort eyeliner, mørkebrun og gråsort øyenskygge og sort maskara sørger for at øynene kommer i fokus. Litt skimmer på øyenlokkene gir liv til øynene og sørger for at den dramatiske looken ikke blir gotisk. Huden er matt, og leppene er bleke og skinnende

25 August 2008

Salon International!! London 18-20 oktober....



Dette er den største frisørmessen i verden og dit skal vi..... Vi kommer nok til å få masse inspirasjon og komme hjem igjen med mange nye ideer.. Frisøryrket er i stadig utvikling og det gjelder å holde seg oppdatert for det som er inn nå, og for det som kommer... Slik at vi kan gjøre det beste for våre kunder....

Bursdagen til Nathalie!!!!












Som dere ser var stemningen veldig god i helgen, vi koste oss stort og det ble en del drinker... Anders var som vanlig Dronningen på dansegulvet;) Bursdagsbarnet Nathalie var en populær dame denne kvelden men hun tok seg god tid til alle gjestene sine.. Du er en stjerne Nat:)




23 August 2008

God helg alle sammen!!



Her er jeg på vei til jobb med sminkekofferten vår.. I kveld skal Nathalie feires så vi på jobben skal ut en sving... Skal ta masse bilder i kveld så følg med ... Ønsker dere alle en riktig god helg!!!!!

Nathalie er 24 år grattis!!!!


22 August 2008

CHESTERFIELD!!!!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅå, må vente har en hvit Nattuzzi sofa men har lyst og bytte ut i denne!!!!