Welcome to my blog!

This blog is created to keep all of you up to date with the latest fashion, hair, make-up and trends. So who am I? I am a workaholic, shopaholic, fashion-obsessed girl, who has studied the art of styling around the world. I currently own and run one of the hottest hair salons in Scandinavia, Vogue in Bergen. Join me on this wild ride of fashion...

07 January 2009

Moncler!!









Her er min nye Moncler vinter jakke! Elsker store boblejakker, og spesielt denne. Var salg i går og da fikk jeg denne jakken til en verdig penge. Flaks at jeg fikk tak i den i det hele tatt, folk er jo helt crazy når det kommer til salg!
Det var en god investering synest jeg , Moncler kommer aldri til å gå av moten og er på vei opp igjen større og bedre enn noen gang!

12 comments:

Anonymous said...

kul jakke:) hvordan er sko str i jessica s skoa?

Anonymous said...

kan du ikke starte salgsbloggen denne helgen?

Anonymous said...

Heisann,
Har nettopp dumpet oppi bloggen din og leser meg grønn. Du har en utrolig bra stil synes jeg. Lurer på om du har noen tips som kan hjelpe meg igang slik at jeg også kan bli stilig..
Jeg er 30 år, har ingen spesiell stil, jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne. Hver gang jeg shopper ender det opp med et og et plagg uten noen plan for hva det skal brukes sammen med. Klesskapet er en tragedie å gå inn i så jeg ender opp med å bruke det samme hele tiden, og tro meg, det er ikke noe folk snur seg etter på gaten..
Har du noen tips til hvordan man kan begynne? Høres kanskje dumt ut for det er så mange jenter som er flinke til å kle seg og matche antrekk men jeg er heeelt grønn og det plager meg virkelig.
Håper du har tid til å svare :)

Anonymous said...

En ting til i farten, hvor mye bruker du ca på klær i mnd? Og shopper du overalt eller er det merkeklær du bruker?

Anonymous said...

jeg vurderer å innvestere i extension, men har lyst på clips, hvilket merke/type clips extension ville du annbefale??:) håper du gir meg et råd:)
Jakken var superkul, hvor får man kjøpt den?

Anonymous said...

Hvor kjøpe du den jakken og hvor mye kostet den? :) var kjempe fint :)

Anonymous said...

Hei!
Har kjøpt HairDo av Jessica Simpson, men hva gjør du med håret når krøllene forfaller? Må du bruke ruller? Brukte håret en gang et par timer og kunne godt tenkt meg å bytte det inn igjen... syns ikke det holder bra til nesten
1000kr.

Anonymous said...

Hei! Jessica S skoene er i str 8, og salgsbloggen kommer desverre ikke før 21 januar.
Anonym: Du kan komme innom her til en time hos meg, så kan jeg hjelpe deg å vise ulike stiler , hvordan du setter det sammen og hvor du får kjøpt det. Vi kan få en ny frisyre på deg og evt vise hvordan du skal legge en fin make up og farger som vil kle akkurat deg. Så vis du har lyst til det ser jeg veldig frem til å hjelpe deg med å skaffe en kul stil og en ny fresh look!:) jeg bruker alt for mye i mnd på shopping .. alt i fra 2-5000. Jeg går overalt, man kan finne mangen kupp nå når der er så mye salg ;)
Hairextensions får man kjøpt hos oss, merket heter Zara. Jakken koster ca 3000,- og får man kjøpt hos Scabal.
Jessica Simpson sitt hår kommer vi ikke til å få inn alikevel, det viste seg å være falsk hår og det er ikke noe bra. Du kan ikke bruke varmruller i det.

Anonymous said...

Drit kul jakke :) Hvilken str har du i den? Er de store i str?

Anonymous said...

Søkte på Moncler på Blogger og fikk opp bloggen din. Du ser bare utrolig flott ut i den røde jakka og de sorte skinnbuksene. Når en nevner skinnbukser og boblejakker så rynker vel mange "moteeksperter" på nesen, derfor har jeg ikke turt å bruke skinnbuksa mi, men når jeg ser deg bruke den så ofte og ser så bra ut så kanskje jeg skal finne den frem?
Er det fortsatt noen skinnbukser som er ut, er det noe en bør passe på her`?

Anonymous said...

Moncler sin "nye og store tid" har nok allerede vært for 2-3 år siden. Den kommer nok aldri til å gå helt av moten dog.

Anonymous said...

Uuuutroooolig rå jakke!!!:)
Hvilken type Moncler jakke er det?